Wie zijn we

De Sinterklaastijd is misschien wel de gezelligste periode van het jaar. Die periode draait helemaal op de hulp van vrijwilligers. Al vele jaren helpen wij de Sint een handje met het organiseren van een fantastisch feest voor de kleine en grote Bornenaren. Op deze pagina lees je meer over de organisatie achter de Sinterklaas activiteiten in Borne, de huisbezoeken en bezoeken aan bedrijven.

De organisatie

Sint in Borne bestuur

De intocht van Sinterklaas en de activiteiten hier omheen worden al sinds jaar en dag georganiseerd door een comité van vrijwilligers gevormd door de BBO en Scouting St. Stephanus Martina. Ieder jaar wordt er met veel enthousiasme gekeken hoe het sinterklaasfeest nog mooier, geloofwaardiger en gezelliger kan worden in Borne.

 

De tocht langs het gemeentehuis op het Rheineplein trekt door de straten in het centrum van Borne richting het Dorsetplein. Daar zal Sinterklaas op het podium worden verwacht. Hierna zal het vertrekken richting zijn slaapplek in zijn hotelkamer. Dit spektakel wordt ieder jaar drukker bezocht door veel kinderen, ouders en grootouders uit Borne, die allemaal met een hand vol pepernoten naar huis gaan om de schoen te zetten!

Grote groep vrijwilligers

Scouting St. Stephanus Martina

Al jaren lang helpt Scouting St. Stephanus Martina bij het organiseren van alle festiviteiten van Sinterklaas in Borne. De intocht wordt lange tijd naar toeleefd met een grote groep mensen die zich vrijwillig inzetten voor de vereniging. Daarna zijn er nog 2 acties in het dorp waar de scouting bij betrokken is, namelijk het Hotel van Sinterklaas en de Pietenmiddag.

Na de intocht is de club druk met alle bezoeken aan huizen, bedrijven, (sport)verenigingen en scholen. Ieder jaar probeert men het iets mooier en professioneler neer te zetten met veel gezelligheid. Al die vrijwilligers zetten zich in om een leuk bedrag in te zamelen voor de vereniging. Zo kunnen wij, scouting St. Stephanus Martina, scouting toegankelijk houden voor iedereen. Met dit ingezamelde bedrag worden de draaiavonden voor de jeugd leuk en innovatief.

Een speciale wens bij het bezoek of wil je meer informatie?

Stuur ons een bericht en we proberen al uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.
Een bezoek op maak, eventueel met meer pieten. We denken graag met u mee!

Pakjesavond

Sint en de Pieten
komen bij jou op bezoek

 

Vier het met je gezin of familie

Sinterklaas en 3 Pieten komen bij jou thuis op bezoek. Dan maken we een gezellige pakjesavond. Sint zal kijken wat er over iedereen in het grote boek geschreven staat.   

Met collega's op het bedrijf

Laat je verrassen door Sint en de Pieten bij jou op het bedrijf voor alle kinderen. Wij zullen zoveel mogelijk naar jouw wens het feest invullen. Je beleeft een onvergetelijke middag! 

Bezoek op school of grote groepen

Natuurlijk brengen wij graag bezoek op scholen, verenigingen, winkelcentra met grote groepen kinderen. In overleg is er meer mogelijk met veel pieten. 

Heb je vragen over de intocht of over een bezoek?

Privacy voorwaarden

Sint in Borne

Intocht

Hotel van Sinterklaas

Foto's

Sint op bezoek

Huisbezoek

Bedrijfbezoek

School

Contact

074 - 205 12 39

Onderdeel van: