Sint op school

Op 5 december wordt bijna ieder kind op school bezocht door de Sint. Hij vliegt het hele land door om ieder kind te bezoeken. Scholen gebruiken vaak een verhaallijn als leidraad tijdens de Sinterklaasperiode.  Wij helpen jullie graag met het opzetten van een fantastisch feest op school. 

5 december

Schoolbezoek

Ieder jaar is het voor de basisschoolleerlingen weer spannend. Komt de Sint wel bij ons op school, slaat hij ons dit jaar niet over? 

Om 8:30 uur in de ochtend staan de kinderen met veel enthousiasme te zingen, zodat Sinterklaas kan horen op welke school hij verwelkomt wordt. 

Wij doen er alles aan om jong en oud helemaal op te laten gaan in de beleving van dit prachtige sprookje. Zo kunnen wij voor grote scholen met meer Pieten  komen om te zorgen dat alle klassen voldoende aandacht krijgen van de goedheiligman en zijn Pieten.

Een speciale wens bij het bezoek of wil je meer informatie?

Stuur ons een bericht en we proberen al uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.
Een bezoek op maat, eventueel met meer Pieten. We denken graag met u mee!

Pakjesavond

Sint en de Pieten
komen bij jou op bezoek

 

Vier het met je gezin of familie

Sinterklaas en de Pieten komen bij jou op bezoek. Dan maken we een gezellige pakjesavond. Sint zal kijken wat er over iedereen in het grote boek geschreven staat.   

Met collega's op het bedrijf

Laat je verrassen door Sint en de Pieten bij jou op het bedrijf voor alle kinderen. Wij zullen zoveel mogelijk naar jouw wens het feest invullen. Je beleeft een onvergetelijke middag! 

Bezoek op school of grote groepen

Natuurlijk brengen wij graag bezoek op scholen, verenigingen, winkelcentra. 

Sinterklaas en roetveegpieten Borne

Vragen over een bezoek?

Privacyvoorwaarden

Sint in Borne

Intocht

Pietenmiddag

Hotel van Sinterklaas

Foto's

Sint op bezoek

Huisbezoek

Bedrijfbezoek

School