Hotel van Sinterklaas

Op zaterdag 23 en 30 november is Sinterklaas weer te bezoeken in zijn hotel. Dit jaar zal Sinterklaas een eigen hotelkamer krijgen in een prachtig pand aan de Nijstad, midden in het centrum. Hieronder lees je er alles over.

Een nieuw warme thuis in het centrum

Hotel in het hart van Borne

Een prachtig pand in de Nijstad midden in Borne, wordt dit jaar een ingericht als Hotel van Sinterklaas. Na jaren zonder bed in Borne, krijgt de Sint weer een eigen plek met een traditioneel ingerichte woning. Het Hotel van Sinterklaas is de locatie waarvan alle schoencadeautjes voor de kinderen in Borne verzameld worden. Wanneer je hier een voet over de vloer zet word je betoverd door het Sinterklaasfeest. Wat er achter de deuren van het Hotel gebeurd is te veel om in één oogopslag te bevatten. En eenmaal binnen kun je je vergapen aan de prachtig ingerichte kamers. Sinterklaas en zijn pieten laten je graag alles zien.

Postpiet verzamelt verlanglijstjes en tekeningen

 In het hotel zijn allemaal kamers waar de Pieten je graag laten zien wat er gebeurt. Zo is er de Postkamer waar alle verlanglijstjes en tekeningen verzameld worden. PostPiet zorgt er voor dat alle mooie tekeningen bij Sinterklaas komen en de verlanglijstjes worden doorgelezen voor 5 december. De tekeningen in de grote brievenbus worden ook hier gesorteerd.

Natuurlijk zullen de Pieten je meenemen naar de slaapkamer en werkkamer van de Sint. Daar zit hij te lezen in zijn grote boek of bekijkt hij alle tekeningen. Je kunt hier alle vragen stellen aan Sinterklaas. De Pieten hebben natuurlijk voor iedereen bergen en bergen suikergoed. Bezoek het Hotel van Sinterklaas met je papa, mama of opa en oma. Ga met Sinterklaas of een Piet op de foto.

23 november

De eerste zaterdag dat Sinterklaas klaar zit voor alle kinderen in Borne. Tussen 14.00 uur tot 15.30 uur is hij te bezoeken in zijn nieuwe hotel aan de Nijstad.

30 november

Op de dag van de Pietenmiddag is Sinterklaas te bezoeken in zijn hotel. Van 14.00 uur tot 15.30 uur zit hij voor jullie klaar. Kom je kijken?

Tegelijk met de Pietenmiddag

Als Sinterklaas op 30 november in het hotel zit om alle kinderen te begroeten, stuurt hij de pieten op pad om kinderen een Pietendiploma te leren.

Lever je tekening in

Heb jij de tekening alweer ingekleurd, alle letters verzameld en bij Sinterklaas ingeleverd? Misschien krijg je wel een leuke prijs.

Pakjesavond

Sint en de Pieten
komen bij jou op bezoek

 

Vier het met je gezin of familie

Sinterklaas en de Pieten komen bij jou op bezoek. Dan maken we een gezellige pakjesavond. Sint zal kijken wat er over iedereen in het grote boek geschreven staat.   

Met collega's op het bedrijf

Laat je verrassen door Sint en de Pieten bij jou op het bedrijf voor alle kinderen. Wij zullen zoveel mogelijk naar jouw wens het feest invullen. Je beleeft een onvergetelijke middag! 

Bezoek op school of grote groepen

Natuurlijk brengen wij graag bezoek op scholen, verenigingen, winkelcentra. 

Sinterklaas en roetveegpieten Borne
Boek de Sint bij u thuis!

Lees hier alle informatie over de bezoeken van Sinterklaas en Pieten. Een bezoek proberen we zoveel mogelijk naar uw wens in te vullen.

Sint in Borne

Intocht

Pietenmiddag

Hotel van Sinterklaas

Foto's

Sint op bezoek

Huisbezoek

Bedrijfbezoek

School