Bedrijfsfeest

Sinterklaas bij jou op het bedrijf. Dat is een beleving voor de medewerkers en hun kinderen. Wanneer Sinterklaas binnenkomt barst het feest los. Hier kun je Sinterklaas boeken in Twente

Onder luid gezang

Vier het Sinterklaasfeest met je collega’s op het werk!

Het ultieme Sinterklaasfeest op jullie bedrijf maak je nog gezelliger met een bezoek van Sinterklaas en de Pieten. De medewerkers en hun kinderen zullen een onvergetelijke avond beleven. Wanneer er veel kinderen op het bedrijfsfeest aanwezig zijn, kan Sinterklaas in overleg meer Pieten meenemen.

Wat kun je verwachten?

In de grote hal of de kantine zitten alle kinderen en medewerkers te wachten op de Sint. Als je hard genoeg zingt, komt hij nog sneller. De Pieten rennen vaak al voor de Sint uit en geven iedereen alvast een handje pepernoten. De Pieten laten samen met de kinderen het feest alvast losbarsten door los te gaan op leuke Sinterklaasliedjes. Er kunnen liedjes gezongen worden en de kinderen kunnen op de foto. 

Zodra de Sint in de stoel zit

Dan zal hij in zijn grote boek kijken. Over alle kinderen zal hij iets voorlezen uit zijn grote boek. Een Piet zal ondertussen met één van de medewerkers meelopen voor de cadeaus. Mocht er genoeg tijd overblijven, dan zal Sinterklaas de kinderen naar voren roepen om hun cadeau op te halen. Misschien kan er dan nog een grote groepsfoto gemaakt worden. Leuk om in te lijsten en in de kantine te hangen als aandenken aan het feest

Een speciale wens bij het bezoek of wil je meer informatie?

Stuur ons een bericht en we proberen al uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.
Een bezoek op maat, eventueel met meer Pieten. We denken graag met u mee!

Humor en interactie

De ultieme beleving voor ieder kind

Een bezoek aan een bedrijf duurt altijd een stuk langer dan een normaal huisbezoek. Daarom zullen Sinterklaas en zijn Pieten meer tijd hebben voor interactie in het bedrijfsbezoek. Met een gezonde dosis humor zullen ze zorgen voor veel interactie en samenspel tijdens het bezoek.

Zo kunnen kinderen met hun papa of mama naar voren worden geroepen om te laten zien hoe goed ze kunnen voetballen. Samen een liedje zingen voor de Sint of  laten zien dat hoe goed je al kan zwemmen. Misschien staan er nog meer goede ideeën in het boek van de Sint.

Een geheel verzorgde show

Wij denken graag met u mee

Het kan ons niet gek genoeg. Een extra piet, een clown die het publiek alvast opwarmt of een geluidsinstallatie. Geef ons aan wat u nodig heeft en wie weet kunnen wij u helpen om het feest compleet te maken.

Voorafgaand aan het bezoek ontvngt Sinterklaas graag een lijstje over de kinderen of medewerkers die naar voren mogen komen. Heeft u verder nog specifieke wensen. Laat het ons gerust weten.

Direct reserveren?

Reserveer een bezoek van Sint en de Pieten

Privacyvoorwaarden

Sint in Borne

Intocht

Pietenmiddag

Hotel van Sinterklaas

Foto's

Sint op bezoek

Huisbezoek

Bedrijfbezoek

School