Rijmpjespiet is al in Borne

OVERIJVERIGE HULP KRIJGT IN BORNE LIK OP STUK

Rijmpiet zaait verwarring aan vooravond intocht

Komende zaterdag om precies 14.00 uur zet de Goedheiligman voet ‘aan wal’ in Borne. Op het Rheineplein zal hij dan namens alle grote en vooral ook kleine mensen welkom worden geheten door burgemeester Jan Pierik (zie ook ons eerdere bericht). Maar… zoals het wel vaker gebeurt aan de vooravond van zijn aankomst dreigt ook dit jaar weer het een en ander in het honderd te lopen. Een overijverige Rijmpiet was namelijk vorige week al in Borne om zijn puntige regels aan het perkament toe te vertrouwen. Maar zonder cadeautjes…

 

Zo ging hij winkel in, winkel uit om een goede schrijfplek te zoeken. Maar daarmee wel tegelijkertijd de nodige verwarring te zaaien natuurlijk, want wat heb je nu aan rijmpjes zonder cadeautjes? Nadat ‘ie bij de kapper al geknipt en geschoren werd, deed Josje Esseveld van Made by Josje er nog eens een schepje bovenop. “Begin maar opnieuw als de cadeautjes er ook zijn!”, zei ze gedecideerd. Of de Rijmpiet zich aan de opdracht van Josje houdt? Dat zal dus zaterdagmiddag allemaal duidelijk moeten worden. Vanaf 14.00 uur tot ongeveer 15.30 uur in het centrum van Borne. Een intocht die overigens ook thuis live via BorneBoeit te volgen zal zijn. (BM)

Zaterdag 16 november barst het feest los. Al vanaf 12 uur zijn er Pieten op hun eigen Pietenplein.

Pakjesavond

Sint en de Pieten
komen bij jou op bezoek

 

Vier het met je gezin of familie

Sinterklaas en de Pieten komen bij jou op bezoek. Dan maken we een gezellige pakjesavond. Sint zal kijken wat er over iedereen in het grote boek geschreven staat.   

Met collega's op het bedrijf

Laat je verrassen door Sint en de Pieten bij jou op het bedrijf voor alle kinderen. Wij zullen zoveel mogelijk naar jouw wens het feest invullen. Je beleeft een onvergetelijke middag! 

Bezoek op school of grote groepen

Natuurlijk brengen wij graag bezoek op scholen, verenigingen, winkelcentra. 

Sinterklaas en roetveegpieten Borne
Boek de Sint bij u thuis!

Lees hier alle informatie over de bezoeken van Sinterklaas en Pieten. Een bezoek proberen we zoveel mogelijk naar uw wens in te vullen.

Sint in Borne

Intocht

Pietenmiddag

Hotel van Sinterklaas

Foto's

Sint op bezoek

Huisbezoek

Bedrijfbezoek

School