Videobellen met Sint & Piet

Tijdens de corona periode moeten we allemaal voorzichtig zijn. Daarom krijgt de kamer van Sinterklaas in het Kasteel een upgrade. Verras je kinderen, familie, vrienden of collega’s met live videobellen met de Sint en Pieten. De leukste Sint en Pieten boek je hier.

In gesprek met de Sint

Ontmoet de Sint in zijn kasteel vanuit je eigen huis

In het grote kasteel zijn de Pieten druk bezig met het inrichten van de kamer van de Sint. Er wordt een videoverbinding klaargelegd waarbij je Sinterklaas ziet met een sfeervol aangekleed decor, denk hierbij aan vrolijke pakjes, tekeningen van de kinderen, een boekenkast en misschien wel een schoentjes bij de haard.  Eens gezellig videobellen met Sint en de Pieten, zo kan iedereen op een veilige manier contact hebben Sinterklaas.

 

Sinterklaas kinderen

Sinterklaas vertelt graag leuke anekdotes over de kinderen. Alles staat voor de tijd geschreven in het grote boek. We vragen u informatie over de kinderen toe te sturen, eventueel met een tekening, foto of verlanglijstje. Er kunnen liedjes worden gezongen en de Pieten doen met jullie een Sinterklaas quiz. De videohall duurt  in totaal 15 minuten. Uiteraard vertelt Sinterklaas aan het eind waar de kinderen de cadeaus kunnen vinden.

Let op: videobellen met Sinterklaas is een goed alternatief voor het sinterklaasfeest, zolang er 1,5 meter afstand moet worden gehanteerd door Covid-19. Dit product is nog in ontwikkeling en wordt steeds verder uitgewerkt, maar reserveren is al mogelijk.

Een speciale wens bij het bezoek of wil je meer informatie?

Stuur ons een bericht en we proberen al uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.
Een bezoek op maak, eventueel met meer pieten. We denken graag met u mee!

Pakjesavond

Sint en de Pieten
komen bij jou op bezoek

 

Vier het met je gezin of familie

Sinterklaas en 3 Pieten komen bij jou thuis op bezoek. Dan maken we een gezellige pakjesavond. Sint zal kijken wat er over iedereen in het grote boek geschreven staat.   

Met collega's op het bedrijf

Laat je verrassen door Sint en de Pieten bij jou op het bedrijf voor alle kinderen. Wij zullen zoveel mogelijk naar jouw wens het feest invullen. Je beleeft een onvergetelijke middag! 

Bezoek op school of grote groepen

Natuurlijk brengen wij graag bezoek op scholen, verenigingen, winkelcentra met grote groepen kinderen. In overleg is er meer mogelijk met veel pieten. 

Sint op bezoek bij een grote groep

Bedrijfsbezoek van Sint

Vier het Sinterklaasfeest bij jullie op het bedrijf met medewerkers en hun kinderen. Niet is gezelliger dan een bezoek van de Sint en Pieten op het bedrijf waar de kinderen al lang op wachten.

Op bezoek bij jouw school 5 dec.

Sint bezoekt alle scholen en misschien komt onze Sint wel bij jullie. Wij helpen u graag mee denken over het . programma. Wanneer er veel kinderen op school zijn brengt Sint graag meer pieten mee in overleg.

Direct reserveren ?

Bel nu 074 – 205 12 39

Vragen over een bezoek van Sinterklaas en de Pieten?

Wij nemen online geen boekingen aan. Het formulier hieronder is alleen voor vragen omtrent een bezoek.
Voor het boeken van een huisbezoek belt u met ons telefoonnummer 074 – 205 12 39

Privacy voorwaarden

Sint in Borne

Intocht

Hotel van Sinterklaas

Foto's

Sint op bezoek

Huisbezoek

Bedrijfbezoek

School

Contact

074 - 205 12 39

Onderdeel van: