fbpx

Videobellen met Sint & Piet

Tijdens de corona periode moeten we allemaal voorzichtig zijn. Daarom krijgt de kamer van Sinterklaas in het Kasteel een upgrade. Verras je kinderen, familie, vrienden of collega’s met live videobellen met de Sint en Pieten. 
Er kan niet meer geboekt worden voor dit jaar. 

In gesprek met de Sint

Ontmoet de Sint in zijn kasteel vanuit je eigen huis

In het grote kasteel zijn de Pieten druk bezig met het inrichten van de kamer voor Sint. Er wordt een videoverbinding klaargelegd waarbij je Sinterklaas ziet met een sfeervol aangekleed decor. De kamer is ingericht met vrolijke pakjes, tekeningen van de kinderen, een boekenkast en misschien wel schoentjes bij de haard. Gezellig videobellen met Sint en de Pieten, zo kan iedereen op een veilige manier contact hebben met Sinterklaas.

Na je reservering ontvang je een bevestigingsmail met instructies en een vragenlijst voor informatie in het boek van Sinterklaas. Uiterlijk 2 dagen van te voren sturen we je een link om deel te nemen aan het Zoomgesprek. Download alvast de Zoom app op je laptop of tablet.

Naast het normale videobellen, kun je ook kiezen voor een kleine upgrade met een gepersonaliseerde reep “speculaas-chocolade” van Zeut. 2 dagen voor de Sint call kun je dit ophalen in de winkel van Zeut in Borne. Zo helpen we ook de lokale ondernemers!

 

Sinterklaas vertelt graag leuke anekdotes over de kinderen. Alles staat voor de tijd geschreven in het grote boek. We vragen u informatie over de kinderen toe te sturen, eventueel met een tekening, foto of verlanglijstje. Er kunnen liedjes worden gezongen en de Pieten doen met jullie een Sinterklaasquiz. Uiteraard vertelt Sinterklaas aan het eind waar de kinderen de cadeaus kunnen vinden.

Let op: videobellen met Sinterklaas is een goed alternatief voor het sinterklaasfeest, zolang er 1,5 meter afstand moet worden gehanteerd door Covid-19. 

Sinterklaas kinderen
Een speciale wens bij het bezoek of wil je meer informatie?

Stuur ons een bericht en we proberen al uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.
Een bezoek op maat, eventueel met meer Pieten. We denken graag met u mee!

Pakjesavond

Sint en de Pieten
gaan bij jou videobellen

 

Vier het met je gezin of familie

Sinterklaas en de Pieten gaan met jou videobellen. Dan maken we een gezellige pakjesavond. Sint zal kijken wat er over iedereen in het grote boek geschreven staat.   

Met collega's op het bedrijf

Laat je verrassen door Sint en de Pieten bij jou op het bedrijf voor alle kinderen. Wij zullen zoveel mogelijk naar jouw wens het feest invullen. Je beleeft een onvergetelijke middag! 

Bezoek op school of grote groepen

Natuurlijk brengen wij graag bezoek op scholen, verenigingen, winkelcentra. 

Vragen over een bezoek van Sinterklaas en de Pieten?

Wij nemen telefonisch geen boekingen aan. Het formulier hieronder is alleen voor vragen omtrent een bezoek.
Voor het boeken van een huisbezoek vult u de bookingswidget hierboven in.

Privacyvoorwaarden

Sint in Borne

Intocht

Pietenmiddag

Hotel van Sinterklaas

Foto's

Sint op bezoek

Huisbezoek

Bedrijfbezoek

School

Contact

074 - 205 12 39

Onderdeel van: