Piet is de Chocoladeletters kwijt

Kleurplaat en Puzzeltocht

Help onze Piet de letters te vinden!

Alles leek zo goed te gaan in Borne. Toch lijkt er weer iets mis gegaan. Tijdens een verkennend rondje door Borne is Piet 17 chocoladeletters kwijt geraakt.
Op allerlei plekken in het centrum van Borne zijn chocoladeletters gevonden. Nu staan er in verschillende etalages chocoladeletters.

 

De kinderen van groepen 1 t/m 4 op basisscholen in Borne hebben deze week een kleurplaat met vakjes gekregen. Help onze piet met het vinden van de letters en kleur de kleurplaat in. Je kunt de kleurplaat inleveren tijdens de intocht. Er zijn Pieten met een grote brievenbus waar jij alle tekeningen kunt inleveren.

Na de intocht staat deze brievenbus bij het Kulturhus. Op 23 en 30 november wordt de brievenbus bij het Hotel van Sinterklaas in de Nijstad neergezet. Er is dus tijd genoeg om je tekening in te leveren.

Je kunt tot 30 november de tekeningen in de brievenbus stoppen. Tijdens deze laatste Hotel-dag zal Sinterklaas een winnaar bekend maken.

Nog geen kleurplaat ontvangen?

Download hem via de knop hier onder!

Kom bij het Hotel van Sinterklaas

Ook dit jaar kun je Sinterklaas weer bezoeken in zijn Hotel. Dit jaar in de Nijstad in het centrum van Borne. Kom langs op 23 een 30 november van 14 tot 16 uur

Pietenmiddag

Zaterdag 30 november staat in het teken van de grote Pietenmiddag. De hele middag zijn er veel pieten in het dorp en kun je allemaal activiteiten doen. Kom je kijken?

Boek de Sint bij u thuis!

Lees hier alle informatie over de bezoeken van Sinterklaas en Pieten. Een bezoek proberen we zoveel mogelijk naar uw wens in te vullen.

Sint in Borne

Intocht

Hotel van Sinterklaas

Foto's

Sint op bezoek

Huisbezoek

Bedrijfbezoek

School

Contact

074 - 205 12 39

Onderdeel van: